soppinfeksjon i underlivet

Soppinfeksjon i underlivet

De fleste kvinner opplever å få underlivssopp en eller flere ganger i livet. Men de som er hyppig plaget, bør ta en gjennomgang av risikofaktorene for infeksjonen.

Blir du ikke kvitt soppinfeksjon i underlivet kan det være at du har spredning av soppen candida albican i kroppen

Hjelp til hvordan du skal bli kvitt tilbakevendende underlivssopp candidavaginitt, candida sopp (svamp), gjærsopp infeksjoner, vaginal trøske og bakteriell vaginose m.mer i underlivet med alternativ medisin.

Hva er soppinfeksjon?

Hos de fleste kvinner er underlivssopp (candidavaginitt) forårsaket av en gjærsopp som kalles Candida albicans. Candida er vanligvis ufarlig og den lever naturlig i kroppens slimhinner. Når bakteriefloraen i slimhinnene forandrer seg opplever mange å få soppinfeksjon. Ofte skjer dette etter en antibiotika kur.
 
underlivssopp forbindes ikke med en seksuelt overførbar infeksjon, men noen menn kan få utslett på penis etter å hatt sex med en kvinne med soppinfeksjon i underlivet. Dette kan behandles med antisoppkrem som man får på apoteket.

Symptomer

De vanligste symptomene på underlivssopp er utflod fra skjeden. Den er vanligvis tykk og hvit, av og til nesten som cottage cheese, men noen kvinner får også klar utflod. Området utenfor skjeden, vulva, kan føles sårt og klø.

Medikament behandling

Det finnes forskjellige soppmidler som dreper soppen. Vanligvis gis dette i form av stikkpiller i skjeden i 1-3 dager, og salve på kjønnslepper og rundt skjedeåpningen 2-3 ganger daglig i 1-2 uker.

Antibiotika, diabetes og p-piller kan forverre

Dette er faktorer som øker sannsynligheten for å få underlivssopp:

– Antibiotikabehandling
– Nedsatt immunforsvar
– Graviditet og amming
– Overvekt
– Diabetes
– Hormonelle prevensjonsmidler (f.eks. p-piller) og hormonbehandling

Det er imidlertid mange kvinner som opplever at de ikke blir kvitt soppinfeksjon i underlivet med disse behandlingene som de blir anbefalt av legen. med stadig tilbakevendende soppinfeksjon i underlivet blir mange fusterte og lei seg når de ikke blir kvitt underlivssoppen.

Årsaken til at jeg ikke blir kvitt soppinfeksjon i underlivet ?

Det kan være flere årsaker til at det kan være vanskelig å bli kvitt soppen i underlivet. I de fleste tilfeller skyldes det nedbrutte slimhinner i underlivet og at det er overvekst av soppen candida albicans i andre deler av kroppen, slik at når en har vært hos legen og fått behandling så går det ikke så lenge før det er ny soppinfeksjon igjen, dette fordi soppen sprer seg i fra innsiden av kroppen og da nytter det ikke å bruke canesten eller lignende produkter for å bli kvitt soppinfeksjonen.

Behandling av tilbakevendende soppinfeksjon i underlivet.

Første steg er en komplett candida behandling av soppen med candidakur som fjerner soppen i fra hele kroppen. Det vanligste er å bruke en blanding av eteriske oljer som tas opp i blodbanen og bekjemper soppen.

Jeg har henvendelser i fra kvinner som forteller at de har prøvd de fleste kurer, salver og kremer som er for disse plagene, noen har holdt på i flere år uten at de har lykkes med å bli kvitt soppinfeksjon i underlivet og alle plager og ubehag som følger med dette.

Alternativdoktoren har over 20 års erfaring med å behandle tilbakevendende soppinfeksjon i underlivet og resten av kroppen og har utviklet egne produkter som benyttes ved soppinfeksjon i underlivet . Behandlingene er 100% sikre å bruke.

Målet med behandlingen

Målet med behandlingen er å stimulerer dine egne selvhelbredende krefter i kroppen til å gjenopprette den naturlige balanse i de organer og prosesser som er årsaken til soppinfeksjonen i underlivet. Man forsøker å tilstrebe et aktivt behandlingsregime , det vil si at pasienten selv har ansvaret for behandlingen og de tiltakene som gjøres, mens behandleren sees på som en rådgiver i prosessen.

Dette forutsetter at pasienten setter seg inn i hva som skal gjøres og hvorfor. Noe som også medfører at behandleren må bruke en del tid og ressurser på å formidle kunnskap. Det brukes kun naturlige tiltak basert på naturmedisin. Det vil si, tilskudd av naturlige næringsmidler , mineraler, vitaminer, homeopati, urter, eteriske oljer ol.

Ta gjerne kontakt med Alternativdoktoren på mobil: 901 60 422. for en uforpliktende samtale for mer informasjon om erfaringer jeg har gjort.