hva er candidiasis

hva er candidiasis

hva er candidiasis

hva er candidiasis. Candida Albicans er en type mikro-organisk gjærsopp som naturlig forekommer i små mengder på huden og i munnen, tarmene og skjeden.

Candida Albicans forårsaker normalt ikke sykdom med mindre noen slags forhold forårsaker at soppen multipliserer og sprer seg i kroppen. Dette forårsaker en candidainfeksjon som kalles for candidiasis og krever behandling for å få den under kontroll. Candidainfeksjon regnes ikke som en medisink diagnose.

Av alle de forhold som påvirker helsen til både menn og kvinner, er spredning av candida sopp i kroppen kanskje den mest plagsome på grunn av det store antallet irriterende plager – og til og med kroniske sykdommer – det føre til. Den kan også være den mest difuse tilstanden uten noe særlig symtomer.

candidiasis symptomer

Symptomene på candidiasis kan variere fra mild til alvorlig, og de varierer fra person til person. For eksempel kan en person oppleve oppblåsthet og ingenting annet; En annen kan kjempe med alle mulige bivirkninger. Candidainfeksjon symptomer inkluderer noen av følgende:

 • Munn trøske (preget av kremete hvite støt på de indre kinnene og tungen)
 • Gjentatte vaginale gjærinfeksjoner
 • Kroniske urinveisinfeksjoner
 • Uavhengig tretthet eller kronisk utmattelsessyndrom
 •  Tarmlidelser som Crohns sykdom og ulcerøs kolitt
 • Magesår
 • Fordøyelsesproblemer (gass, oppblåsthet, forstoppelse, diaré)
 • Magesmerter og kramper
 • Sug etter Sukker og karbohydrater
 • Felles smerte og muskelsmerter
 • Angst og depresjon
 • Humørsvingninger og irritabilitet
 • Gjentatte bihuleinfeksjoner
 • Kronisk betennelse
 •  Hjerneteppe
 • Dårlig søvn

opplever du en eller flere av disse symptomene kan årsaken være candiainfeksjon. Les mer om den skjulte folkesykdomen

Hva er årsaken til candidiasis?

Alternativdoktoren har i mange år studert årsaken til sine klienters plager ved hjelp av auradiagnose og ser at enhver person med et gjærsopprelatert problem har en overvekst av Candida Albicans i mage-tarmkanalen. den viktigste årsaken er at bakteriekulturen i tarmen har blitt nedbrutt. Det er flere årsaker til at bakteriekulturen i tarmen blir nedbrutt men de største enkeltårsakene ser ut til å være overdreven bruk av antibiotica for andre helsetilstander og altfor mye sukker og hvetemel i kosten, overdrevent bruk av alkohol, men også Almanganforgiftning er en viktig årsak til candidainfeksjon.

Immunsystemet tar opp kampen og prøver hele tiden å bli kvitt soppen. Kroppen har selv ingen stoffer eller måter å bli kvitt candida soppen på. Derfor brytes også immunsystemet ned og flere hormoner blir i uballanse.
Mange opplever da en rekke reaksjoner, som F.eks. oppblåst mave, allergier, matintoleranse, forskjellige smerter og ubehag i kroppen, uro, angst og depresjon, kløe i huden osv. (listen med reaksjoner er lang).

candida-komplett-behandling

Er du en av de mange som sliter med å få balanse på candidainfeksjon i kroppen og har prøvet mange forskjellige behandlinger for dette uten at det hjelper. Alternativdoktoren har utviklet en ny og bedre metode for å få balanse på candidasoppen. Denne metoden gjenoppretter balansen av candidasoppen i hele kroppen og ikke bare i tarmen slik som de fleste andre behandlinger gjør i dag. Les mer om komplett candidabehandling.

Candidiasis og andre sykdommer

Soppinfeksjoner forstyrrer til slutt alle kroppsprosesser. Alternativdoktoren har oppdaget og ser at candidainfeksjon kan og er årsaken til mange tilstander og sykdommer. Som f.eks. Ufrivillig barnløshet, fibromyalgi, Bihulebetennelse, Kols, Diabetes 2 og de fleste typer kreft og andre tilstander som er vanskelige å finne årsaken til.

Hvorfor har så mange problemer med å bli kvitt candidainfeksjon? –

Alternativdoktoren har nesten daglige henvendelser i fra mennesker som sliter med å bli kvitt soppinfeksjoner i kroppen. Mange forteller de har holdt på i flere år. De har brukt mye penger på forskjellige behandlinger uten at de har lykkes med å bli kvitt candida soppen. Mange har også lest på Internett og forskjellige forum at soppen allikevel kommer tilbake og har derfor gitt opp.
Årsakene til dette er at nesten alle produkter som brukes til candidainfeksjon behandling i dag ikke fjerner candida soppen i hele kroppen, men kun fjerner den soppen som er i tarmsysemet slik at når behandlingen er over sprer soppen seg på ny, med andre ord produktene er for dårlige til å bruke i candida behandling og derfor blir svært mange feilbehandlet og heller ikke kvitt candida sopp spredningen.

Alternativdoktoren har utviklet egne produkter og en bedre metode for candida behandling.
Den er blitt den beste og mest sikre metoden som er på markedet i dag til å behandle 0g bli kvitt candidainfeksjon og candida allergier med.

Selve Candida kuren er laget med 100% rene eteriske oljer og representerer den perfekte naturlige behandling for candidainfeksjon. Candida kur er formulert for både menn og kvinner. Den vil eliminere alle former av candida sopp, gjær infeksjoner, inkludert vaginal trøske og bakteriell vaginose.

Må jeg slutte med sukker og Gjær? –

De fleste behandlinger anbefaler å kutte ut alt sukker og gjær. I tillegg kutte de matvarene som man reagerer på. Mange synes det kan være svært vanskelig, og klarer derfor ikke alltid å gjennomfør disse kurene.

Med bruk av candida kur har det vist seg at du ikke trenger å kutte ut alt sukker og gjær. Kuren fjerner soppen alikevel, men det er alltid en fordel å minimaliserer sukker så mye som mulig. Da det fortrenger krom og lager uballanse i buksputtkjertelen og i tillegg er skadelig for kroppen.

Hvor lang tid tar det for å virke? –

Behandlings prosessen vil variere fra person til person. Mange vil erfare en umiddelbar forandring etter de starter å bruke candida-kur. Men for å bli kvitt soppen i hele kroppen vil det ta lenger tid, (for de fleste ca tre måneder).
Det viktigste er å ikke gi opp for tidlig men å fullføre kuren. hvis det er rester av candida sopp igjen i kroppen vil den kunne spre seg igjen. jeg måler med auradiagnose om det er mer candida soppspredning igjen i kroppen din.

Referanser hva er candidiasis ? –

Kvinne 67 år Telemark.candida hva er candidaKvinne 67 år Telemark.

Sleit med Candida, matintoeranse og fordøyelsesplager i mange år. Prøvde strenge diettar og forskjellige alternative behandlingar.

Eg vart betre i periodar, men candiadaen blomstra oppatt med jamne mellomrom. Redningen for meg blei Alternativdoktorens Candidakur. Etter Auradiagnose og påføljande Candidabehandling i 3 mnd, vart plagene borte.

Nå tåler eg all mat, har masse energi og er ikkje deprimert. Behandlinga er ikkje kostbar, dessutan lettvin med god veiledning pr telefon.
Eg har fått eit nytt liv og er kjempe takknemleg.