candida test

Candida test

candida test med auradiagnose

Candida test brukes til å teste om en person har candida infeksjon  i kroppen. Candida test er et alternativ til blodprøve, urinprøve, hårmineral-analyse m.mer. Den baserer seg på auradiagnose.

Hva er candida test

Candida test er en metode til å teste og finne ut om en person har candida infeksjon i kroppen. Den baserer seg på kroppens aura dvs. den candida testutstråling av elektromagnetiske bølger som alt liv utstråler. Det er et område som verken fysiske instrumenter, kjemiske analyser eller mikroskopi når opp til. Det er en metode som representerer en utvidelse av vår virkelighets erkjennelse til ett høyere plan. Auradiagnose er kanskje den beste metoden som finnes i dag til å teste om en person har spredning av candidasopp i kroppen

Hvordan foregår candida test ?

Personen som skal måles trenger ikke være tilstede under selve målingen, men bestiller candida testen via nettbutikken eller telefon. Når jeg mottar bestillingen og den er blitt betalt utfører jeg candida testen. Du mottar etterpå en detaljert tilbakemelding over helsetilstanden din og om hva du skal gjøre for å gjenopprette balansen igjen.

Alternativdoktoren har brukt candida test med auradiagnose siden 1998 og har meget gode resultater med denne metoden. Til å finne årsaken til folks helseplager uansett hvor de bor. Jeg har hjulpet mange til å gjenopprette balansen i kroppen sin.

Hva inneholder candida test ?

Candida test inneholder vanligvis opplysninger over hva som er årsaken til dine ubalanser. Som f.eks Om det er candidasopp, virus, parasitter, bakterier, betennelser osv i kroppen. Hvilke vitaminer og mineraler du mangler og hvor mange prosent som mangler av de forskjellige vitaminene og mineralene.

Eventuelt hvilke hormoner og organer som er i ubalanse. Andre ting som kan ha betydning for at du skal kunne gjenopprette balansen i kroppen.
Auradiagnose inneholder også en tilrettelagt behandlingplan som vil være den beste ut i fra din nåværende helsetilstand. For å stimulere kroppes egne selvhelbredende krefter til å snu og gjenopprette balansen i kroppen.

Er du en av de mange som er trøtt og sliten med lite overskudd. Finner du ikke årsaken til dine plager og sykdommer eller er du bare usikker på din helsetilstand.
Prøv en helsesjekk med aura diagnose for å finne årsaken

Hva er forskjell på blodprøve eller urinprøve ?

Aura er et lagringsmedium og aura diagnose gir informasjon om hele kroppens tilstand og viser kroppens helsetilstand.

Mens en blodprøve gir deg informasjon om tilstanden i blodet på akkurat det tidspunktet/den dagen prøven tas. Hvis du f eks har spist en banan før blodprøven kan denne vise høyt kaliumnivå, selv om du i virkeligheten kanskje har underskudd på kalium.

En urinprøve viser hva og hvor mye som blir skilt ut av kroppen, ikke hva kroppens tilstand er.

Hva gjør auradiagnose spesiell ?

  • At du kan sjekke helsetilstanden din uten selv å være tilstede under selve testen.
  • At du kan bruke den til alle helsetilstander (også akutt behandling).
  • At du kan oppdage ubalanser på et tidlig stadium og starte med behandlingen for å snu disse tilbake før de utvikler seg til noen sykdom.
  • At du sparer tid og penger ved at du slipper å sitte i lange køer på venteværelser.
  • At du får tilrettelagt den mest effektive behandlingen for deg m.mer.

Ta gjerne kontakt med Alternativdoktoren på mobil: 901 60 422. for en uforpliktende samtale om erfaringer jeg har gjort.