candida den skjulte folkesykdommen

candida infeksjon den skjulte folkesykdommen

candida infeksjon den skjulte folkesykdommen

candida infeksjon den skjulte folkesykdommen.Opp mot 70% av den europeske befolkningen går med candida infeksjon i kroppen, mange uten selv å være klar over dette.

Ett av de største problemene med candida infeksjon er at legen ikke har noen måleinstrumenter eller enkle tester, som kan finne ut om en person har candida infeksjon eller ikke.

Hva sier legen

Medisinske studenter lærer om sopp- og gjærproblemer, men bare på en begrenset måte. De vet at babyer får trøske og trenger anti-soppbehandling. Kvinner får vaginal Candida gjær infeksjoner. Disse er godt aksepterte problemer, men mer subtile problemer knyttet til gjær blir vanligvis ignorert og ikke knyttet til pasientens klager. Du kan se hvorfor det kan bli så forvirrende.

ikke medisink diagnose

Candida infeksjon regnes i dag som en «ikke medisink diagnose», det er derfor ofte lite hjelp å få i fra leger og det offentlige helsevesenet. Av alle de forhold som påvirker helsen til både menn og kvinner, candida infeksjon i kroppen kanskje den mest plagsomme på grunn av det store antallet irriterende plager – og til og med kroniske sykdommer – det føre til. Den kan også være den mest difuse tilstanden uten noe særlig symtomer.

Hjelp med candid

candida infeksjon den sklulte folkesykdommen er et resultat av 20 års erfaring med forskning og behandling av candida infeksjon i kroppen. Her vil du finne hjelp og behandling til hvordan du kan bli kvitt alle former for candida infeksjon i kroppen.
Candida forårsaker normalt ikke sykdom med mindre noen slags forhold forårsaker at soppen multipliserer og sprer seg i kroppen. Dette forårsaker en candida ifeksjon som kalles for candidasis og krever behandling for å få den under kontroll.

candida test

Det finnes imidlertid en rekke mer eller mindre velykkede beskrivelser av selvtester på Internett som man kan forsøke. Alternativdoktoren mener at candida test er den aller beste og sikreste måten til å oppdage candida infeksjon med pr i dag.

Med en candida test finner jeg ut om en person har candida infeksjon  i kroppen. Candida test er et alternativ til blodprøve, urinprøve, hårmineral-analyse m.mer. Den baserer seg på auradiagnose.