candida behandling komplett
candida

candida behandling komplett

candida behandling komplett

Endelig, en enkel og grei måte å få balanse på candida sopp.

Hjelp med alternativ medisin for deg som sliter med Candida sopp. Som vil få balanse på candidasoppen uten at den kommer tilbake.

Candida

candida behandling komplett kan brukes til å få balanse på candidasopp i hele kroppen. f.eks: sopp i tarmen, sopp i munn, sopp på huden, sopp på tunga, soppinfeksjon i kjeden m.mer.

Alternativdoktoren har 20 års erfaring med behandling av candidasopp i kroppen.

Av alle de forhold som påvirker både menn og kvinner, er candida soppspredning den mest plagsomme på grunn av det store antallet irriterende plager – og til og med kroniske sykdommer – det kan føre til.

Candida Symptomer

Her er noen av de vanligste symptomer assosiert med spredning av candidasopp (Candidiasis):

Oppblåsthet – Luft i magen – Forstoppelse – Diaré – Migrene – Trøske – Sår hals – Trøtthet – Vaginitius – Tåke tenkning – Kløe – Acne – Hyperaktivitet – Sinus Betennelse – Irritabilitet – Svimmelhet – Lav sexlyst – Fotsopp – Kronisk smerte – Muskelsvakhet – Alkoholisme – Astma – Addisons sykdom – Kronisk utmattelsessyndrom – Irritabel tarm-syndrom – PMS – Depresjon – Angstlidelser – Psoriasis – Leddgikt – Mage- og tarmproblemer – m.mer.

I tillegg til dårlig helse, vil du kanskje legge merke til suget etter sukker, alkohol og karbohydratrike matvarer som brød, pasta, ris etc.

Candida diett-

Mange starter med en candida diett og opplever at de blir bedre når de legger om kostholdet sitt noe som i seg selv er bra. Sannheten er at du ikke fjerner en eneste candidasopp med å legge om til candida diett. Så snart du slutter med dietten opplever de fleste at symptomene er tilbake igjen etter en kort stund. Fordelene med candida diett er imidlertid at du ikke får reaksjoner på maten du spiser. Du føler deg bedre, men ikke lur deg selv til å tro at du blir kvitt  soppen på denne måten. Når du går på candida dietten forsetter nemlig den soppen som har spredt seg til andre deler av kroppen å bryte ned kroppen din uten at du merker noe særlig til dette. Du risiker da at du utvikler enda mer alvorlige sykdomer.

Les mer om candidadiett her.

candida behandling komplett

candidaEr du en av de mange som sliter med å få balanse på candida sopp i kroppen og har prøvet mange forskjellige behandlinger for dette uten at det hjelper. Alternativdoktoren har utviklet en ny og bedre metode for å få balanse på  candidasopp. Denne metoden gjenoppretter balansen av candidasoppen i hele kroppen og ikke bare i tarmen slik som de fleste andre behandlinger gjør i dag.
Den er blitt den beste og mest sikre metoden som er på markedet i dag til å få balanse på candida soppspredning og candida allergi med.

candida kur

Eteriske oljer for candidasopp er laget med 100% rene eteriske oljer. De representerer den perfekte naturlige metode for å gjenopprette balanse av candida sopp i kroppen. Eteriske oljer for candidasopp er formulert for både menn og kvinner. De brukes ved alle former av candidasopp, gjær infeksjoner, inkludert vaginal trøske og bakteriell vaginose.

candida behandling egner seg også meget godt til infeksjoner i genital området, spesielt kronisk candida-relatert vaginitis.

Bruk av dette produkt viser seg å være sikkert og kan også brukes av gravide.

Bestille candida behandling

Hvordan bruker jeg eteriske oljer for candia behandling?

Eteriske oljer for candia sopp er en blanding av eteriske oljer som blandes i et glass vann og drikkes 3 ganger daglig.

Kroppen absorberer oljen direkte inn i blodstrømmen og immune systemet som en del av healing prosessen. De aktive ingrediensene i eteriske oljer for candidasopp trenger inn i alle deler av kroppen og gjenoppretter balansen av candidasopp.

I tillegg er det også viktig å tilføre kroppen de mineralene og vitaminene som kroppen har mistet. Samt å bygge opp og pleie tarmkulturen for at soppen ikke skal få spre seg på ny.
En candida behandling vil også være individuell og en instruksjon for candida behandling vil være inkludert med bestilling av en komplett behandling.

Effektiviteten av disse oljene til candida behandling, Gjærsopp infeksjon er uovertreffelig.

Hva trenger jeg for å gjennomføre en candida behandling ?

Alternativdoktoren har siden 1998 hjulpet mange mennesker i hele Norge med å få balanse på candidasopp i kroppen. For å gjenopprette balansen i kroppen  er det ikke nok å bare bruke eteriske oljer. Du må også pleie og bygge opp tarmkulturen med tarmpleie slik at soppen ikke får anledning til å spre seg igjen.
I tillegg så har de fleste som har spredning av candida sopp fått vitamin og mineral ubalanser. Disse må bygges opp igjen med de rette mineraler og vitaminer.

For å finne ut hvilken tarmpleie som vil være best for deg og hvilke vitaminer og mineraler du mangler I kroppen bruker alternativdoktoren en en alternativ helsesjekk basert på auradiagnose.

Les mer om alternativdoktorens candida test.

candida test

Du trenger ikke være tilstede for å gjøre en Auradiagnose men kan bestille den i nettbutikken og få svaret tilsendt på E-post eller med brev. komplett candidabehandling består av to deler: en alternativ helsesjekk med auradiagnose og eteriske oljer for candida.

For å få balanse på soppen I alle deler av kroppen vil behandlingen ta 3 måneder

Må jeg slutte med sukker og Gjær ?

De fleste  behandlinger anbefaler å kutte ut sukker og gjær og i tillegg kutte de matvarene som man reagerer på. Mange synes det kan være svært vanskelig, og klarer derfor ikke alltid å gjennomfør disse kurene.

Med bruk av eteriske oljer for candida sopp har det vist seg at du ikke trenger å kutte ut alt sukker og gjær. Kuren stopper soppen allikevel. Det er alltid en fordel å minimaliserer sukker så mye som mulig. Sukker har flere negative innvirkninger på  og fortrenger krom i bukspyttkjertelen som igjen fører til ubalanse i fordøyelsen på sikt.

Hvor lang tid tar det for å virke ? –

Behandlings prosessen vil variere fra person til person. Mange vil erfare en umiddelbar forandring etter de starter å bruke eteriske oljer for candidasopp. Men for å redusere omfanget av soppen  vil det ta lenger tid, (for de fleste tre måneder). Det viktigste er å ikke gi opp for tidlig men å fullføre kuren.
Hvis det er rester av candida igjen i kroppen vil den kunne spre seg igjen. jeg tester med en auradiagnose om det er mer candida soppspredning igjen i kroppen din.

Ta gjerne kontakt med Alternativdoktoren på mobil: 901 60 422. for en uforpliktende samtale for mer informasjon om erfaringer jeg har gjort.

Bestille nå

Om Behandlingsreaksjoner

Når en starter med alternativbehandling, settes en rekke prosesser igang i kroppen vår. Behandlingens mål er å stimulerer til økt fysisk og psykisk kapasitet slik at dine egne selvhelbredende krefter blir igangsatt. Dette er i seg selv energikrevende og vi blir ofte trette. I noen tilfeller kan vi også oppleve en forbigående forverring av symptomene vi behandler. Eks. kan være svettetokter, kvalme, utrensking, lett depresjon o.s.v. Dette er naturlige konsekvenser av at de aktuelle organer blir aktivert. Det er derfor viktig at en ikke avslutter behandlingen på dette tidspunkt, men tar kontakt med Alternativdoktoren vist en er i tvil.
Kommentarer er skrudd av for candida behandling komplett